top of page

 

מהו המפ?

המפ הוא צמח רפואי ושימושי, אשר ידוע בסגולותיו הרפואיות במשך עידנים. 

השימוש בו נפוץ ברפואה המסורתיות, במיוחד ברפואה הסינית והרפואה האיורוודית. 

תה המפ משמש באופן מסורתי לטיפול בסטרס, חרדה, מחלות לב, כאב כרוני ולשיפור שינה.  

המעלות המיוחדות של תה ההמפ תורמות להרגשה של רגיעה ושלווה. בדומה לחליטות קמומיל או לינדן, מתיקות תה ההמפ מייצרת תחושה של רווחה גופנית ונפשית. 

תה המפ מתאפיין בפרופיל תזונתי מרשים, הכולל מגוון רחב של ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון. 

הֶמְפּ

פרופיל טעם 

טעם של רוגע ושלווה הדרי ואדמתי. מרענן ומרגיע

הטעם והריח ארומטיים במיוחד ומזכירים זנים של תה צמחים. 

Living Liquids Kombucha Logo

מהו ג'וניפר ברי? 

ג'וניפר ברי (ערער) הינו תבלין הנפוץ במגוון רחב של שימושים קולינריים ואשר ידוע בעיקר כחומר הטעם הדומיננטי במשקה ג'ין (ג'וניפר הוא מקור השם "ג'ין" , קיצור של שם הצמח בהולנדית - ג'וניבר)

 

ג'וניפר הוא עץ ירוק עד ממשפחת הברושיים, אשר מתאפיין בפירות זרעיים ששימשו לצרכים קולינריים ורפואיים מאז העת העתיקה. במחקרים מודרניים התגלה שלג'וניפר ברי ישנם יתרונות בריאותיים מגוונים. 

 

לפירות עץ הג'וניפר רמות גבוהות של נוגדי חמצון, מונוטרפנים, קומרינים וויטמינים A ו-C, אשר מציעים שלל יתרונות בריאותיים. לשמן אתרי המופק מג'וניפר ברי יש השפעות נוגדות חמצון ונוגדות דלקתיות. 

נוגדי חמצון תורמים לריסון רדיקליים חופשיים (גורם ידוע למחלת הסרטן ומחלות לב) בגוף.

ג’וּנִיפֵּר ברי (ערער)

פרופיל טעם

חמצמץ ומעורר טעם המזכיר עץ אורן, עם נגיעות פירותיות ומפולפלות. 

לג'וניפר טעם עפיץ ואורני, ובשל כך משמש כרכיב פופולרי בתערובות תבלינים וכחומר טעם טבעי במשקאות. משתלב מצויין עם טעמים חזקים ופיקנטיים. 

מהו ג'ינגר? 

שורש הג'ינגר מאופיין בטעם חריף בשל הרכבו הכימי-ביולוגי, המכיל תרכובת בשם ג'ינג'רול, אשר אחראית על תחושתו החמימה. ג'ינגר הוא שורש מוכר ומוערך, בשל טעמו וגם יתרונותיו הבריאותיים. 


שורש הג'ינג'ר ידוע כצמח נוגד חמצון ונוגד דלקתיות, המשמש בין היתר לטיפול במצבים בריאותיים כגון עצירות, נפיחות, בעיות עיכול, בחילות, הקאות בוקר והתקררות, ועשוי גם לתרום לשמירה על בריאות העור וירידה במשקל. 

זהו טעם מעורר ומרגש - שמלבה בעוצמה את האש הפנימית שלנו. 

ג'ינג'ר הוא צמח פופולרי ומוכר ברחבי העולם. 

אנחנו משתמשים בג'ינג'ר טרי איכותי במיוחד, ועל ידי לחיצה איטית סוחטים את המיץ שלאחר מכן מתווסף לקמבוצ'ה המוכנה שלנו. בהמשך הם מתמזגים יחד על ידי תהליך תסיסה שני קצר. 

גִ'ינְגֶ'ר 

פרופיל טעם

טעם פיקנטי עם ארומה מרעננת. 

לג'ינגר טעם חם וחריף שמייצר תחושה מנחמת ומעוררת. 

זהו טעם מעורר ומרגש - שמלבה בעוצמה את האש הפנימית שלנו. 

קמבוצ'ה קלאסי

יצרנו תערובת ייחודית של זני תה, המבוסס על תה שחור ותה ירוק, אורגניים ואיכותיים ביותר. התוצאה מושלמת. 

נגיעות הטעם הפרחוניות בתה מתגלות בתהליך ההתססה, אשר מניב משקה מופלא המכיל את כל היתרונות הבריאותיים של הקמבוצ'ה. 

כל קמבוצ'ה איכותית מתחילה בכוס תה טוב. תה הוא מרכיב הבסיס למשקה הנפלא הזה. הטעם הקלאסי של קמבוצ'ה נועז ואמיץ למדי, ללא טעמים נוספים מלבד הטעמים העדינים של תערובת התה. זה מעניין מאוד להבחין כיצד פרופיל הטעם של התה משתנה במהלך תהליך התסיסה. חלק מהטעמים מודגשים, כאשר אחרים נעלמים כמעט לחלוטין. זהו תהליך של ניסוי וטעייה שאורך כשבועיים עד למציאת התערובת המדוייקת. בכנות, אנחנו מאוד גאים בתוצר שלנו.

קְלָאסִי